Σοβαρό τροχαίο με δύο νταλίκες στην Πατρών–Πύργου – Εγκλωβίστηκε οδηγός
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου, στο ύψος της ΒΙΠΕ Πατρών, όταν δύο νταλίκες συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο οδηγούς να εγκλωβιστεί μέσα στην καμπίνα του οχήματός του.
Άμεσα κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο έφτασε στο σημείο και προχώρησε σε συντονισμένη επιχείρηση απεγκλωβισμού. Ο τραυματισμένος οδηγός παραδόθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και ιατρική φροντίδα.
Η Τροχαία προχώρησε σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μόλις γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οδηγού και τις συνθήκες της σύγκρουσης.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








