
Στο Κατακόλου αναμένεται να μεταφερθούν μετανάστες που εντοπίστηκαν ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Στο λιμάνι Κατακόλου αναμένεται να μεταφερθούν δεκάδες μετανάστες που εντοπίστηκαν σε πλοίο ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος αναμένεται μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης να μεταφερθούν στο λιμάνι του Κατακόλου οι δεκάδες παράτυποι μετανάστες (περίπου 60 άτομα) οι οποίοι εντοπίστηκαν στα διεθνή ύδατα δυτικά της Κεφαλονιάς.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ακριβείς αριθμός τους καθώς και εαν αναμεσά τους βρίσκονται γυναίκες ή παιδιά.
Ήδη έχει σημάνει συναγερμός τόσο στο Λιμεναρχείο Κατακόλου, που θα παραλάβει τους μετανάστες, όσο και στην Πολιτική προστασία του Δήμου Πύργου που καλούνται να φροντίσουν για την υποδοχή και την παραμονή των μεταναστών για όσο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν στο λιμάνι Κατακόλου μέχρι τη μεταφορά τους σε κάποιο κέντρο κράτησης μεταναστών.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.