Συνεχή πρόστιμα κατά σωματείων για έλλειψη διπλωματούχων προπονητών
24 Νοεμβρίου 2025
Δεν λέει να σταματήσει το… “χαράτσι” της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηλείας προς τα σωματεία των τριών κατηγοριών, για τη μη παρουσία διπλωματούχου προπονητή στον πάγκο και τη μη αναγραφή του στο Φύλλο Αγώνα — όπως προβλέπουν ο ΚΑΠ και ο Κανονισμός Προπονητών.
Με βάση τα Φύλλα Αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής (15–16/11), η Π.Ε. επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ ανά παιχνίδι στα παρακάτω σωματεία της Γ’ κατηγορίας:
📌 Γ’ Κατηγορία (3η–5η αγωνιστική)
Ηλειακός Λεχαινών – Δάφνη Ανδραβίδας – Ολυμπιακός Σαβαλίων – Αετός Αλποχωρίου – Νέος Ήφαιστος Βουνάργου – Πήγασος Πρασίνου – Ίφιτος Καλυβίων – Πέλοψ Πελοπίου – Αλφειονίς Αλφειούσας – ΑΠΟ Ωλένας – Αργοναύτης Κατακόλου – Κένταυροι 2025 – ΑΟ Αγίου Γεωργίου – Πρόοδος Σαλμώνης.
🔹 Για την 3η αγωνιστική είχε τιμωρηθεί και ο Ηλειακός Βαρθολομιού.
🔹 Η Γ’ κατηγορία έχει «μπει στο στόχαστρο» από την 3η αγωνιστική και μετά.
Επίσης, για την 8η αγωνιστική σε Α’ και Β’:
📌 Α’ Κατηγορία
• Θύελλα Καρδαμά
📌 Β’ Κατηγορία
• ΑΟ Μακρισίων
• Αετός Κέντρου
• Κένταυρος Σωστίου
🔹 Πρόστιμο για 7 συνεχόμενες αγωνιστικές (2η–8η)
🔹 Κατά καιρούς στο ίδιο καθεστώς και ο ΑΠΟ Κουρτεσίου
Το μήνυμα της ΕΠΣ
Η Επιτροπή φαίνεται αποφασισμένη να επιμείνει στην εφαρμογή της νομοθεσίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως χωρίς διπλωματούχο προπονητή, δεν υπάρχει ανοχή — και οι ομάδες καλούνται σιγά-σιγά να προσαρμοστούν.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








