Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία των ταξί
Οι επαγγελματίες οδηγοί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή
Συνεχίζουν και σήμερα Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, για τρίτη ημέρα, την απεργία οι αυτοκινητιστές ταξί της Αττικής, μετά από σχετική απόφαση του ΣΑΤΑ.
Οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν δώσει ραντεβού στις 10 το πρωί στα γραφεία του συνδικάτου έχοντας ως σκοπό να πραγματοποιήσουν πορεία, χωρίς τα αυτοκίνητα, προς τη Βουλή, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους των κομμάτων και να τους επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Οι οδηγοί ταξί αντιδρούν στην υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης και ζητούν την άμεση απόσυρση της ρύθμισης, καθώς και ένα ρεαλιστικό μεταβατικό στάδιο για την εφαρμογή της.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








