
Συνελήφθη άτομο με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας

Πάτρα: Συνελήφθη άτομο με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απειλή” σε περιοχή του Πύργου
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απειλή”.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.