Τα φώτα σας γιατί θα τρελαθώ *προσωπικά/personal
Είμαστε 3 αδέρφια. Δύο δίδυμοι και μια αδερφή. Οι δίδυμοι έχουμε και οι δύο τις σχέσεις μας και το πάμε για γάμο.
Ο αδερφός μου 5 χρόνια με την κοπέλα και σε ένα χρόνο παντρεύεται. Η αδερφή μου χωρισμένη με παιδί , κομμώτρια, με δικό της μαγαζί. Το ζευγάρι (ο αδερφός μου και η γυναίκα του) ζητάνε με ωραίο τρόπο από την αδερφή μας να σβήσει την πρώην του αδερφού μου από το fb, με την οποία πρώην είχε σχέση 5 χρόνια. Η αδερφή μου δεν τη διαγράφει, με το επιχείρημα ότι η πρώην του, της έχει φέρει πελατεία στο μαγαζί και κυρίως 2-3 νύφες (γύρω στο 600αρικο).
Εμένα με έχουν βάλει στη μέση και οι δύο πλευρές (αδερφού κ αδερφής). Το ζευγάρι επιθυμεί να έχει μόνο τα τυπικά με την αδερφή μας, επειδή δεν διαγράφει την πρώην από το fb. Επίσης, όταν τηλεφωνιούνται ο αδερφός μου είναι απότομος με την αδερφή του, κάτι το οποίο δεν αρέσει στην ίδια και μου το κάνει παράπονο.
Ποια είναι η γνώμη σας σε όλο αυτό; Η αδερφή μου βρίζει αισχρά την νύφη μου και τον αδερφό μου κι εκείνοι δε θέλουν να έχουν επαφές, παράνομο τα τυπικά. Θέλω την άποψή σας και τη γνώμη σας.
Ποιος έχει δίκιο / άδικο; Τι πρέπει να γίνει;! Τι πιστεύετε;! Προσπαθώ να βρω από πού πηγάζει όλο αυτό. Το θέμα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που η αδερφή μου λέει ότι μαζεύω να τους δώσω 2κ στο γάμο και δε θέλω να πατήσω πουθενά.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






