
Θλίψη στην Αστυνομία Ηλείας για τον πρόωρο χαμό του Νίκου Καράμπουλα

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην αστυνομική οικογένεια της Ηλείας η είδηση του πρόωρου και άδικου χαμού του εν ενεργεία αστυνομικού Α/Β Νίκου Καράμπουλα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης, με ανάρτησή του αποχαιρέτησε τον αγαπητό συνάδελφο, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνησή του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Κατσώλη:
«Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και άδικο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου, Α/Β Νίκου Καράμπουλα, εν ενεργεία αστυνομικού και μέλους της αστυνομικής οικογένειας της Ηλείας.
Υπηρέτησε με ήθος, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, τιμώντας το λειτούργημά του και αποτελώντας πρότυπο συναδέλφου και ανθρώπου. Ο αγαπητός μας Νίκος πάλεψε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια το πρόβλημα υγείας του, όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.