
Θλίψη στην Ηλεία για τον πρόωρο θάνατο της Ελένης Πετροπούλου

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Ηλείας η είδηση του θανάτου της Ελένης Πετροπούλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.
Η εκλιπούσα υπήρξε αγαπημένη δασκάλα και δημιουργός του Κέντρου Ξένων Γλωσσών START SMART SCHOOL στα Άνω Λιόσια, αφήνοντας έντονο αποτύπωμα σε μαθητές και συνεργάτες.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Σταφιδόκαμπο Ηλείας.
Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.