Θλίψη στον Πύργο για την απώλεια της Μαρουδιά Κουστένη Βόλλαρη.
Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησαν συγγενείς της μέσω κοινωνικών δικτύων, με συγκινητική ανάρτηση της κουνιάδας της.Η δημοσίευση γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης.
«Σήμερα σίγησε το χαμόγελο που μας ζέστανε όλους. Η αρχόντισσα Μαρουδιά Κουστένη Βόλλαρη δεν είναι πια μαζί μας. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας .Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ μεγάλοι για αυτόν τον κόσμο και εσύ ήσουν ένας από αυτούς. Ησουν το φως και το στήριγμα της οικογένειάς μας . Η καλοσύνη σου, η σοφία σου ,το πείσμα σου και η αγάπη σου για τη ζωή θα μας καθοδηγούν πάντα. Η απουσία σου είναι εκκωφαντική. Καλό σου ταξίδι στο φως, αγαπημένη μου κουνιάδα και αδελφή», αναφέρει στην ανάρτησή της η κουνιάδα της.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








