Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant antonoauto kakali 1
tzamalis2
anthoulis 2x5 new

Το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΊΑΣ διοργανώνει το 31ο Διεθνές Συνέδριό του

Ολυμπιακό κέντρο Φιλοσοφίας και Παιδείας

Το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΊΑΣ διοργανώνει το 31ο Διεθνές Συνέδριό του στο Πνευματικό Κέντρο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας με θέμα “Η Φιλοσοφία στην Καθημερινή Ζωή”

Έναρξη εργασιών 6 Δεκεμβρίου (Σάββατο 5.μ.μ.) και 7 Δεκεμβρίου (Κυριακή 9 π.μ.). Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει ημέρα Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 6.30 μ.μ.. Το Συνέδριο έχει σημαντικές ανακοινώσεις με πλούσια επιμέρους θεματολογία που συνδέει τη φιλοσοφία με την καθημερινότητα. Η φιλοσοφία δεν είναι μόνο γνωστικό ακαδημαϊκό αντικείμενο αλλά ανοίγει δρόμους αναζήτησης της αλήθειας. Το Συνέδριο είναι ανοιχτό για κάθε πολίτη και θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να πλαισιωθεί με όσους ενδιαφέρονται για τη σχέση του ανθρώπου με τον κόσμο, τα προβλήματά του και τις υπαρξιακές του ανησυχίες.

Σταμάτης Πορτελάνος

Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κέντρου Φιλοσοφίας και Παιδείας

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos