Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
24sportlong
agrotikanealong

Το πρώτο σαββατοκύριακο του ανανεωμένου Κρυμμένου Θησαυρού, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία

476316501 1014194614072068 4970618875941850748 n

🤡 Παρουσιάστηκε η Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2025, Γιώτα Σκουτέρη‼️

tselepistudio photo 1

🪅 Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές διασκέδασαν όλοι μαζί σε ένα φανταστικό πρώτο Σαββατοκύριακο του ανανεωμένου Κρυμμένου Θησαυρού, που περιλάμβανε γρίφους, αποκριάτικα παιχνίδια, face painting, καρναβαλικά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, μουσική και χορό.

🎊Οι εκδηλώσεις και τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε πολλά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα, στο Συνεδριακό Κέντρο, στον πεζόδρομο της Κώστη Παλαμά, στο παλαιό σταθμό του ΟΣΕ και στην περιοχή της Σκακιέρας.

FREDRICK ALMA
like us on facebook logo iliakanea

🎡 Στο διήμερο συμμετείχαν σχεδόν το σύνολο των γκρουπ, αλλά και ανεξάρτητες ομάδες από παιδιά και λοιπούς καρναβαλιστές. Ειδικότερα, στην βαθμολογία προηγούνται τα γκρουπ «Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας», «Γοργόνες και μάγκες», «Αγάπη μόνο», «Οι Φαντασιόπληκτοι», ενώ έκαναν δυνατό finish τα πληρώματα «Ξωτικά φυλλαράκια», «The Πρωtengers», και «Μαύροι και Άραχνοι»

🎠 Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2025, μετά την ολοκλήρωση της τελικής βαθμολογίας των οχτώ υποψηφίων, κατά την οποία το καρναβαλικό στέμμα έλαβε η Γιώτα Σκουτέρη. Η Καρναβαλική επιτροπή του θεσμού ευχαριστεί τις κοπέλες που συμμετείχαν, αλλά τις χιλιάδες συμπολιτών μας που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία.

👑 Μετά το πρώτο επιτυχημένο Σαββατοκύριακο, ο Κρυμμένος Θησαυρός συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:00, στο κτίριο του ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, όπου σε μία ξεχωριστή εκδήλωση οι καρναβαλιστές θα γίνουν ταυτόχρονα ραδιοφωνικοί παραγωγοί και καρναβαλοακροατές.

✨ Ο ανανεωμένος θησαυρός κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, με δράσεις στο πρώην ΤΕΙ όπου λειτουργεί το Καρναβαλικό Εργαστήρι, στον κεντρικό πεζόδρομο με υπαίθριο εργαστήρι Χαρταετού, αλλά και με τις «Καρναβαλικές Ορθοπεταλιές» που θα ξεκινήσουν από τον Ανεμόμυλο και θα κάνουν ακολουθήσουν τη δική τους αποκριάτικη και φασαριόζικη πορεία με ποδήλατα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

🏵 Το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει και το μεγάλο μασκέ Party «ALL STAR GAMES», όπου όλα τα μέλη του Κρυμμένου Θησαυρού και το σύνολο των καρναβαλιστών καλούνται να συμμετέχουν, ντυμένοι αθλητές και αθλήτριες.

🎉 Για το πρώτο Σαββατοκύριακο και την αθρόα συμμετοχή των καρναβαλιστών, τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής και ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστούν όλες και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, τη θεατρική ομάδας ΕρασιΤΕΧΝΕΣ, τα εργαστήρια «πινελιές πινελιές» και «Καλλιτεχνείο» για τις δημιουργικές δραστηριότητες και τις κυρίες Διονυσία Ρούτση και Νίκη Σωτηροπούλου για τα μοναδικά καρναβαλικά μακιγιάζ.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos