
Τραγωδία στον Κακόβατο – Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος ψαράς στη Ζαχάρω

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του ηλικιωμένου ψαρά που αγνοούνταν από τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή του Κακόβατου. Ο άτυχος άνδρας, περίπου 80 ετών, βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Ζαχάρως, όπου η θάλασσα ξέβρασε το σώμα του στην ακτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγει για ψάρεμα με καΐκι μαζί με άλλους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο νερό γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης με τη συμμετοχή του Λιμενικού, δυτών και ελικοπτέρου.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των Αρχών, η επιχείρηση είχε τραγικό επίλογο. Η σορός του άτυχου ψαρά εντοπίστηκε από τις δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς ο ηλικιωμένος ήταν γνωστός και αγαπητός. Τα αίτια της πτώσης του παραμένουν άγνωστα και φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.