Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant antonoauto
auto moto news gr logo

Τζάνειο: Νοσηλευτής έβαλε λάθος ομάδα αίματος σε 62χρονη – Υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά και νοσηλεύεται διασωληνωμένη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο νοσηλευτής φέρεται να μπέρδεψε τις δυο γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θάλαμο που χρειαζόταν να γίνει η μετάγγιση αίματος – Οι συνοδοί της 62χρονης έκαναν μήνυση και αναζητείται για να συλληφθεί

Αδιανόητο λάθος έκανε νοσηλευτής στο Τζάνειο Νοσοκομείο καθώς έβαλε λάθος ομάδα αίματος σε μια 62χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά.

Η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση από τον νοσηλευτή στο Τζάνειο, βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με σοβαρές επιπλοκές.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης (03/06/2025), όταν ο νοσηλευτής φέρεται να μπέρδεψε τις δυο γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θάλαμο που χρειαζόταν να γίνει η μετάγγιση αίματος.

Ο νοσηλευτής έδωσε λάθος ομάδα αίματος στην 62χρονη, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια και να νοσηλεύεται με σοβαρές βλάβες, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ έχει γίνει ήδη ένα χειρουργείο για το αιμάτωμα που δημιουργήθηκε στο κεφάλι.

Οι συνοδοί της 62χρονης έκαναν μήνυση και ο νοσηλευτής αναζητείται για να συλληφθεί.

Πηγή: newsit.gr

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

bollarisfr25

This will close in 20 seconds