Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
auto moto news gr logo
agroikaneadd

Υψηλό 169 μηνών

-Με την ευκαιρία σημειώστε πως χθες η Λεωφόρος Αθηνών στις 1.650 μονάδες, έφθασε στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων 169 μηνών , ήτοι από τις 21 Φεβρουαρίου του 2011, όταν ο Γενικός Δείκτης είχε κλείσει στις 1.668,25 μονάδες. Τις 1.600 μονάδες κατέκτησε ο δείκτης των τραπεζών και έβαλε «πλώρη» για τις 1.682 μονάδες της 24ης Νοεμβρίου 2015 . τον Νοέμβριο του 2015. Μία «ανάσα» από τα 2,2 ευρώ βρέθηκε η Alpha Bank για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2018. Τέλος, η Τράπεζα Πειραιώς έφτασε πολύ κοντά στα 5 ευρώ, ο πιάνοντας κορυφές που είχε να αγγίξει από τον Απρίλιο του 2021.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

14-03-2025

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds