Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

30ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Ολυμπία

SYNEDRIO 768x59230ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Ολυμπία

Το Ολυμπιακό Κέντρο Φιλοσοφίας και Παιδείας διοργανώνει το 30ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας με επίκαιρο θέμα Φιλοσοφία και Τεχνολογία και την χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από σήμερα μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Oι επιμέρους ενότητες του Συνεδρίου είναι: Δημοκρατία και Τεχνολογία,Τεχνολογία και Πολιτισμός,Τεχνολογία και Κλασική Σκέψη, Ηθική και Τεχνολογία, Θρησκεία και Τεχνολογία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ηθική, Μηχανή και Φιλοσοφία, Τεχνολογία και Οικολογία, νΤέχνη και Τεχνολογία, Τεχνολογία και Αθλητισμός.

Την τιμητική επιτροπή θα συνθέσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Άρης Παναγιωτόπουλος και ο δικηγόρος Χ. Μπράμος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds