Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Άδεια οδήγησης στον Πύργο! Ελάτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας μαζί μας!

odigokedriki

Στην “Οδηγώ Κεντρική Ι.Κ.Ε.“, κατανοούμε την ανάγκη για ασφαλείς και υπεύθυνους οδηγούς στους δρόμους μας. Γι’ αυτό το λόγο, διδάσκουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των βασικών κανόνων της οδικής κυκλοφορίας, της προληπτικής οδήγησης και της οδήγησης σε ειδικές συνθήκες.

Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες με αναγνωρισμένη εξειδίκευση. Είναι πάντα δίπλα σας για να σας παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και να σας καθοδηγήσουν, προσφέροντας προσωπική εκπαίδευση που είναι προσαρμοσμένη στις μοναδικές σας ανάγκες και δεξιότητες.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν μαθήματα για αρχάριους οδηγούς, εκπαίδευση για την αναβάθμιση της άδειάς σας, μαθήματα για την αντιμετώπιση φόβου της οδήγησης, καθώς και μαθήματα εκπαίδευσης στην οδήγηση μοτοσυκλετών.

Ελάτε να αποκτήσετε την άδειά σας στην “Οδηγώ Κεντρική Ι.Κ.Ε.”, όπου η οδήγηση μετατρέπεται σε απόλαυση, ένα δικαίωμα που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γίνετε υπεύθυνοι και ασφαλείς οδηγοί.

Ελάτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας μαζί μας!

–Μάθε εδώ όσα πρέπει να ξέρεις.
www.odigokedriki.gr
-Σχολή Οδηγών ”ΟΔΗΓΩ Κεντρική ΙΚΕ Ηλείας” – Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
-Καλέστε μας στο 2621 306838
ή μέσω e-mail: [email protected]
-Υψηλάντου και Πατρόκλου ,Πύργος Ηλείας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds