Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Αερολέσχη Πύργου – Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας

aerolesxilogo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη φίλες και φίλοι της Αερολέσχης Πύργου, σας ανακοινώνουμε ότι στην Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 03 ΙΑΝ 2024 αποφασίστηκε, η Ετήσια Γενική Συνέλευση, η Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας να γίνει στις 23 ΦΕΒ 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 1800. Παρακαλούμε τα μέλη και όσους θέλουν να γίνουν μελη στην Αερολεσχη μας, όπως προσέλθουν την παραπάνω ημερομηνία στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στην μεγάλη αίθουσα.

Όσα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, είτε για Πρόεδρος, είτε για μέλη στο Δ. Σ., είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να το κάνουν μέχρι και τρείς ημέρες πριν τις εκλογές. Πρέπει όλα τα μέλη, για να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και στην Εκλογική Διαδικασία, να είναι ταμειακώς ενημερωμένα, δηλ. να έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους. Στον λογαριασμό της Αερολέσχης στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1001104510000045129601337, μπορούν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να καταθέτουν την συνδρομή τους με την αιτιολογία << Συνδρομή 2024 >>.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Αερολέσχης πριν την Γενική Συνέλευση για να μπορούν να συμμετέχουν στις ανωτέρω διαδικασίες εκλογής Δ.Σ., να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Αερολέσχης κ. Γιαννακούλια Θεόδωρο για ενημέρωση επί της διαδικασίας και αποστολή των αναγκαίων εντύπων στο τηλ 6983502042

Υ.Γ. Τα φλουριά της τούρτας είναι δυο (2) μία (1) ώρα πτήσης για τους τυχερούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds