
Αγιασμός για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου στα πτητικά μέσα της Πυροσβεστικής στην 117 Πτέρυγα Μάχης
Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2026, πραγματοποιήθηκε η τέλεση του Αγιασμού στην 117 Πτέρυγα Μάχης, όπου σταθμεύουν τα πτητικά μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, με τις ευχές για μια ασφαλή αντιπυρική περίοδο,
. Οι προσευχές του Σεβασμιωτάτου επικεντρώθηκαν στην ευόδωση των προσπαθειών των πυροσβεστικών δυνάμεων, με την ελπίδα η φετινή χρονιά να είναι ιδιαίτερα αποδοτική με τις λιγότερες δυνατές πυρκαγιές, προστατεύοντας έτσι το φυσικό πλούτο και τις ανθρώπινες ζωές.
Πηγή: Ενοριακή δράση
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








