
Αλλαγή στο Σύλλογο Θυμάτων των Τεμπών – Νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Παύλος Ασλανίδης
Ο Παύλος Ασλανίδης διαδέχτηκε τη Μαρία Καρυστιανού που είχε παραιτηθεί στα μέσα Ιανουαρίου
Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ (9/2) οι εκλογές στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, με την εκλογή του Παύλου Ασλανίδη ως προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.
Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη πρόεδρος, Μαρία Καρυστιανού, είχε παραιτηθεί από την προεδρία στα μέσα του Ιανουαρίου.
Εκτός από την παμψηφεί εκλογή Ασλανίδη στη θέση του προέδρου, στη θέση της γραμματέως παραμένει η Ελένη Βασάρα, αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Παυλίδης και ταμίας θα είναι η Μιρέλα Ρούτσι.
Στη δήλωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αφήνονται αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού, καθώς όπως χαρακτηριστικά τονίζεται:
«Δε θα επιτρέψουμε ο Σύλλογος των Συγγενών των Θυμάτων του Εγκλήματος των Τεμπών, να αποτελέσει όχημα για προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









