Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αμαλιάδα: Κακόβουλη ανάρτηση με παράνομη βιντεοσκόπηση καταγγέλλει η Διοίκηση του Νοσοκομείου

NOSOKOMEIO AMALIADA

Με αφορμή κακόβουλη ανάρτηση σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης που προέκυψε από παράνομη βιντεοσκόπηση στους χώρους του νοσοκομείου Αμαλιάδας από τον κ. Β.Μ. (το οποίο αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο) τονίζουμε ότι:

Ο κ. Β.Μ προηγουμένως είχε προσέλθει στον χώρο των Επειγόντων της ΝΜ Αμαλιάδας και είχε εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον γενικό ιατρό ο οποίος ήταν σε εφημερία την συγκεκριμένη ημέρα όπως και τις περισσότερες μέρες του μήνα, καθώς και από το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν σε υπηρεσία την συγκεκριμένη ώρα.

Όλες τις μέρες τις εβδομάδας τα Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν στην Νέα Πτέρυγα της ΝΜ Αμαλιάδας, για το οποίο είναι ενήμεροι όλοι οι πολίτες, καθώς υπάρχει και σχετική σήμανση στον περιβάλλοντα χώρο

Ο χώρος των Παλιών Επειγόντων και σήμερα Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, δεν λειτουργεί τις απογευματινές – νυχτερινές ώρες που ο κ. Β.Μ κινήθηκε εκεί.

Η διοίκηση του ΓΝ Ηλείας – ΝΜ Αμαλιάδας επιφυλάσσεται για κάθε περεταίρω νόμιμη ενέργεια σε κάθε περιπτώση που πλήττεται το κύρος του νοσοκομείου.

Εκ της Δοικήσεως”.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds