
Αναβάθμιση και επαναλειτουργία του Αθλητικού Κέντρου Κούβελου δρομολογεί ο Δήμος Πύργου

Πρόταση για την αναβάθμιση αθλητικού κέντρου προς το ΥΠΕΣ από τον δήμο Πύργου
Την επαναφορά της λειτουργικότητας στο Αθλητικό Κέντρο Κούβελου δρομολογεί ο δήμος Πύργου, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη σχετική υποβολή πρότασης στο Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 810.000 ευρώ και η μελέτη έχει εκπονηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου.
Το αθλητικό κέντρο Κούβελου κατασκευάστηκε το 1994 και αποτελείται από κτίριο αγωνιστικού χώρου 913 τ.μ. και κτίριο αποδυτηρίων-γραφείων συνολικης επιφάνειας 267 τ.μ. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Πύργου και στο παρελθόν κάλυπτε τις προπονήσεις των σωματείων και φιλοξενούσε ερασιτεχνικούς και σχολικούς αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ..
Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, το κλειστό γυμναστήριο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υποστεί ζημιά από τις έντονες κακοκαιρίες που έπληξαν την πόλη, με αποτέλεσμα να υποστεί φθορά το ελαστικό δάπεδο και πλέον δεν είναι λειτουργικό.
ertnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.