Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αθλητικά χτυπάει η «καρδιά» της Κρέστενας!

AGONES

Εντυπωσίασε το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών στο Κλειστό Γήπεδο

Αθλητικά χτυπάει

η «καρδιά» της Κρέστενας!

Στόχος του Δημάρχου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων είναι η προώθησητου αθλητικού τουρισμού

Άριστες εντυπώσεις στους 150 μαθητές του Γλωσσολογικού Επιστημονικού Λυκείου «AMDeCarlo» Νάπολης Ιταλίας, άφησε το Ολυμπιακό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη με επιτυχία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο Κρεστένων.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ξεχωριστή φιλοξενία στο γήπεδο-στολίδι εκ μέρους του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και ειδικά του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, καθώς και των υπόλοιπων συντελεστών του τουρνουά, που ήταν το μέλος του Φιλελληνικού Συλλόγου «LaDecimaMusa» κ. Δήμητρα Σταθοπούλου και ηπροπονήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος κ. Μαρία Μοσχοπούλου.

AGONES2 1

Στόχος του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη συνδρομή της κ. Μαρίας Μοσχοπούλου που πρόσφατα είχε την ευθύνη διοργάνωσης του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Ανδρίτσαινας, είναι η προώθηση του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Οι Ιταλοί μαθητές-τριες ήλθαν στην Ηλεία στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, έπειτα από επαφή της κ. Σταθοπούλου με τον πρόεδρο του Φιλελληνικού Συλλόγου κ. EnzoD’Agostino και κατά την εδώ παραμονή τους επισκέφτηκαν την Αρχ. Ολυμπία, τον Επικούριο Απόλλωνα κ.α.

Την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στην περιοχή έδωσαν στην Κρέστενα φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ αγοριών και κοριτσιών Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ τη παράσταση «έκλεψε» κατά την έναρξη του τουρνουά το συρτάκι από τη σχολή χορού της Δήμητρας Μπέρτσου, που κυριολεκτικά άφησε άφωνους τους Ιταλούς μαθητές!

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αν. Καρνάρος, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, η δημοτική σύμβουλος κ. Αντωνία Νανοπούλου, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Κρεστένων κ. Μαρία Στρουμπάκου, τοπικοί φορείς και κάτοικοι της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds