Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ανδραβίδα – Κυλλήνη – Προβλήματα σε τρία σχολικά κτίρια

sxoleio thrania ktirio

Σημαντικά προβλήματα, που χρήζουν άμεσων επισκευών, στα κτίρια όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο Λεχαινών, το Γυμνάσιο Βάρδας και το Λύκειο Ανδραβίδας, διαπιστώθηκαν κατά τη διενέργεια ελέγχου από κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ).

Ερωτηθείς για το βαθμό επικινδυνότητας, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ανέφερε στην ΕΡΤ Πύργου και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μαρινόπουλο, πως οι ζημιές εντοπίζονται κυρίως στην μόνωση των κτιρίων, που στην περίπτωση του Γυμνασίου Λεχαινών έχουν οδηγήσει ως και στο σφράγισμα σχολικών αιθουσών, και όχι στη στατικότητα τους.

Τόνισε πως η δαπάνη για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία και η Πολιτεία πρέπει να διαθέσει για να γίνει δυνατή η υλοποίηση τους. Εκτίμησε παράλληλα πως τα προβλήματα θα έχουν επιλυθεί οριστικά πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αν και η δημοτική αρχή, όπως ανέφερε, θα καταβάλει προσπάθειες στην κατεύθυνση της όσο το δυνατόν συντομότερης έναρξης και ολοκλήρωσης των έργων.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds