Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΔΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ

aggelos ladas

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ

Το 2015, σε κρίσιμες για την χώρα μας πολιτικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο, αποφάσισα να ενταχτώ στο κόμμα της Ν.Δ και να προσφέρω ως νέος άνθρωπος σε ένα νέο πολιτικό όραμα που θα είχε σκοπό την πολιτική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Με αυτό το σκοπό έγινα μέλος των τομέων ενέργειας και περιβάλλοντος και αγροτικής ανάπτυξης του κόμματος αλλά  και αξιολογημένο μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών, με στόχο να κάνω προτάσεις για την τοπική και εθνική ανάπτυξη.

Από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκα με την πολιτική είχα ως βασικές αρχές να μην σιωπώ, να μη συμβιβάζομαι για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, αλλά να λειτουργώ πάνω απ’ όλα με ευθύνη. Με αυτές τις προθέσεις, με αυτές τις άξιες, πορεύτηκα μέχρι τώρα έντιμα και ξεκάθαρα.

Ωστόσο υπό τις παρούσες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, βρίσκομαι σήμερα αντιμέτωπος με την συνείδηση μου, η οποία μου υπαγορεύει να μην υποχωρήσω από τις αρχές μου.Υπάρχουν συγκεκριμένοι  λόγοι που με οδήγησαν σε αυτό.

Η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι λειτουργείμε όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας, ενώ δεν προτείνει σοβαρές και αξιόπιστες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας, όπως:το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η αύξηση της φτώχειας ως απόρροια της ανεξέλεγκτης ακρίβειας στην οποία η Ελλάδα έχει γίνει πρωταθλήτρια στην Ευρώπη, οι χαμηλοί μισθοί, το Δημογραφικό το οποίο εξελίσσεται σε πρόβλημα με μεγάλες εθνικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, η έλλειψη αξιοκρατίας στο δημόσιο, η συνεχής αναζήτηση των νέων ανθρώπων για εργασία στο εξωτερικό, χαρακτηριστικά που δεν αρμόζουν σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Την ώρα που η κοινωνία είναι γεμάτη απόγνωση και αβεβαιότητα εγώ δεν μπορώ να είμαι αδιάφορος και να μην αφουγκράζομαι την λαϊκή αγανάκτηση. Επιλέγω να παραμείνω σταθερός στις αρχές μου.

Σήμερα παραιτούμαι από κάθε ιδιότητά μου, σε σχέση με την Ν.Δ και αποχωρώ από το κόμμα. Παραμένω ενεργός πολίτης, διότι η πολιτική αποτελεί για εμένα ιερή αξία, με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά προς την πατρίδα μας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds