Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΑΟΛΑΠ – Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024

aolappita20241

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η ΑΟΛΑΠ πραγματοποίησε τον αγιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά μέλη, φίλοι και στελέχη της ΑΟΛΑΠ, καθώς και αρκετοί επίσημοι.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κκ Αθανάσιος Β, οι Αιδεσιμότατοι πατέρες, (πατήρ Νικόλας Κατσηδήμας, πατήρ Βίκτωρ Κοπιλωβ, και ο διάκονος Βασίλειος Σμέρος), ο Υφυπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Νικολακόπουλος Ανδρέας, οι εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Καλαματιανού Διονύσιο- ο κ. Δακουράς Θωμάς, και του κ. Μιχαήλ Κατρίνη – ο κ. Καραστέργιος Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος – Εξυπηρέτησης του πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος και ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής. Επίσης, οι κ. Αντιδήμαρχοι Πύργου κ. Τσαμπρινός Αθανάσιος και κ. Τζουανόπουλος Δημήτρης, ο Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δήμου Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Ηλείας, κ. Νικολούτσος Κώστας, ο Δασάρχης Πύργου, κ. Λάττας Παναγιώτης, η Δ/ντρια Δασών Ηλείας κ. Αγγελική Τσάκωνα, η Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύργου κ. Αλικάκη – Τζανέτου Ρούλα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου,κ. Κρεσταινίτη Αθηνά και ο Νομικός Σύμβουλος της Λέσχης, Δικηγόρος κ. Νικόλαος Χηνόπουλος. Την εκδήλωση κάλυψαν και εκπρόσωποι των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Αρχικά, ο Πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλης Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στις διοργανώσεις που πραγματοποίησε το Σωματείο την περασμένη χρονιά, το Ολυμπιακό Ράλλυ, τον Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στο Γρύλλο, το Ράλλυ Σπριντ Γραίκα, ενώ η ΑΟΛΑΠ έδωσε δυναμικό παρών σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Ηλείας.

Σε ατομικό επίπεδο, 106 αθλητές της ΑΟΛΑΠ συμμετείχαν σε διαφορετικά είδη αγώνων το 2023, με αρκετές διακρίσεις:

Δημήτρης Σταυρόπουλος, 1ος C6 οδηγός στο 59ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και 5ος στην F2.

Διονύσης Γαζετάς: 1oς C6 οδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος.

Γεώργιος Μανέτας: 1ος C4 οδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος

Αριστείδης Μαυραγάνης: 2ος C4 οδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος

Δημήτρης Πανούτσος: 5ος F2 συνοδηγός στο 59ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Ανδρέας Αδαμόπουλος: 2ος C4 συνοδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος.

Η ΑΟΛΑΠ συμμετείχε σε όλα τα Αθλητικά και Κοινωνικά γεγονότα που της ζητήθηκε, όπως στο Ράλλυ Ακρόπολις και στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, στο ΕΤΑΠ, στη «βραδιά των Άσσων 2023» Πατρίς Sport, στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Πύργου, στον 10ήμερο Παγκόσμιο Αγώνα «Hellas Rally Raid 2023», στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTO CROSS της ΑΛΜΟ, στα Run του Πύργου, στη “Λευκή Νύχτα“, στο 1ο τριήμερο Food φεστιβάλ προσφέροντας εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό και υλική βοήθεια- παραχωρώντας τα κιγκλιδώματα για τα μέτρα ασφαλείας κ.λ.π.

Όσον αφορά το 2024, η ΑΟΛΑΠ έχει προγραμματίσει να διοργανώσει τις εξής εκδηλώσεις:

Πέραν από τη διημερίδα επιμόρφωσης των οδηγών – συνοδηγών, κριτών – στελεχών της ΑΟΛΑΠ, με θέμα “Οργάνωση Αγώνων Διοικητικοί και Τεχνικοί Κανονισμοί, Προετοιμασία πληρώματος και αυτοκινήτου, Συγγραφή σημειώσεων, Πρώτες Βοήθειες και Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών” που έλαβε χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου, τον Απρίλιο θα διοργανωθεί διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης των κριτών – στελεχών της ΑΟΛΑΠ, με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, ενώ στις 18 και 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ, που είναι ο δεύτερος αγώνας του 60ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Στις 5-6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί ο αγώνας που προσμετρά στο Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Car, στην ειδική διαμορφωμμένη διαδρομή στο Δ.Δ. Γρύλλο στο Δήμο Σκιλλούντος. Άλλη μια διοργάνωση έχει προγραμματίσει για τη φετινή χρονιά η ΑΟΛΑΠ, καθώς στις 16 και 17 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα το 31ο Ράλλυ Σπριντ ΑΟΛΑΠ που θα προσμετρήσει στο Κύπελλο Χώματος. Παράλληλα, προγραμματίζονται ημερίδες με θέμα την «οδική ασφάλεια», με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πύργου, ενώ και φέτος θα υπάρχει συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα ζητηθεί βοήθεια.

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις για να πραγματοποιηθούν, χρειαζόμαστε δίπλα μας συμπαραστάτες μας την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, την ΠΕΔ, τους Δήμους της Ηλείας, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, το Δασαρχείο, και φυσικά τους χορηγούς μας και όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους.

Τέλος, η ΑΟΛΑΠ θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης:

– Τον Στάθη Λυρή με το κατάστημά του “Liris Lounge Bar” , στον Αγιο Ανδρέα Κατακόλου, για την ζεστή και φιλόξενη αίθουσα και το προσωπικό του.

– Το Κατάστημα Κοσμημάτων: Αφοί Μάκης και Αλέξης Ρουσόπουλος, για την μοναδική ασημένια εικόνα με τον Άγιο Χαράλαμπο.

– Το κατάστημα Moto Παράς

– Το κατάστημα Moto Κοντοβουνήσιος

– Τον Ταμία της λέσχης μας, κ. Γεώργιο Τουμπάκη

– Το Ζαχαροπλαστείο «ΠΡΟΖΥΜΙ & ΜΕΛΙ» κ. Πάνο Μαντά, για τις υπέροχες πίτες του.

– Τους Αφούς Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλο, για την ηχητική κάλυψη.

– Τον Λάμπρο Τσακριλή, για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

– Το Ανθοπωλείο “Αφοι Μοσχόπουλοι“, για την υπέροχη σύνθεση λουλουδιών.

– Τον κ. Γιαννακοπούλο Ιωάννη “Clear Net”, για τα υλικά σερβιρίσματος.

καθώς και όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν όλο το 2023.

Στο δύσκολο λοιπόν 2024, που ξεκίνησε, ας κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ, την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και την διάθεση για ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Εύχομαι σε όλους σας προσωπική Ευτυχία – Υγεία και Καλή Χρονιά.

aolappita2024

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds