Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Από το 2026, όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ είναι υποχρεωμένα να χρησιμοποιούν τις νέου τύπου ταυτότητες υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας.

tautotita nea

Τον Σεπτέμβριο ο νέος διαγωνισμός για τις ταυτότητες

-Μετά τους αλλεπάλληλους άγονους διαγωνισμούς, η κυβέρνηση χθες αποφάσισε, τον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες -προϋπολογισμού άνω των 300 εκατ. ευρώ- να τον αναλάβει και να τον διεκπεραιώσει η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (Project Preparation Facility – PPF) του ΤΑΙΠΕΔ. Η διαγωνιστική διαδικασία θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και η ολοκλήρωσή της πλέον θα γίνει με πολύ «σφικτές προθεσμίες». Η Κυβερνητική Επιτροπή Έργων Στρατηγικής Σημασίας ενέκρινε την πρόταση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αναθέσει στο PPF του ΤΑΙΠΕΔ και την προμήθεια του ειδικού εξοπλισμού για την ΕΛΑΣ ταυτόχρονα με τη διενέργεια των νέων διαγωνισμών για τα διαβατήρια και τις ταυτότητες. Από το 2026, όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ είναι υποχρεωμένα να χρησιμοποιούν τις

tselepistudio photo 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds