Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
24sportlong
agrotikanealong

Από τον Πύργο η 44χρονη που δολοφονήθηκε στο Δαφνί – Η οικογένειά της έμαθε τα τραγικά νέα από τα ΜΜΕ

DAFNIS

Συγγενικό της πρόσωπο που μίλησε στο Patrisnews, ανέφερε πως η γυναίκα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την προηγούμενη μέρα, και θα παρέμενε γι ακόμη μια ημέρα μόνο, καθώς ήταν τοξικοεξαρτημένη και οι εισαγωγές της στο συγκεκριμένο ίδρυμα γίνονταν ώστε να μπορεί να παίρνει τα φάρμακά της.

Καταγωγή από τον Πύργο είχε η 44χρονη ασθενής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, που έπεσε νεκρή από τα χτυπήματα με κομμάτι γυαλί που της κατάφερε ένας 47χρονος τρόφιμος, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Συγγενικό της πρόσωπο που μίλησε στο Patrisnews, ανέφερε πως η γυναίκα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την προηγούμενη μέρα, και θα παρέμενε γι ακόμη μια ημέρα μόνο, καθώς ήταν τοξικοεξαρτημένη και οι εισαγωγές της στο συγκεκριμένο ίδρυμα γίνονταν ώστε να μπορεί να παίρνει τα φάρμακά της.

Έμαθαν για τον θάνατό της από εκπομπή…

Το ίδιο πρόσωπο αποκάλυψε στο Patrisnews πως η οικογένεια της 44χρονης έμαθε για τον θάνατό της από τηλεοπτική εκπομπή που επικοινώνησε μαζί τους, καθώς κανείς από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο δεν είχε μιλήσει νωρίτερα μαζί τους. Σύμφωνα με όσα είπε, οι υπεύθυνοι του ιδρύματος, δεν γνώριζαν τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας, και το πιθανότερο είναι πως θα κατέληγε στα αζήτητα.

Τέλος, όπως ανέφερε, αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, η σορός της 44χρονης θα μεταφερθεί στον Πύργο, ώστε να ταφεί στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο Πύργου).

Το χρονικό

Θυμίζουμε ότι ο 47χρονος την τραυμάτισε θανάσιμα αφού της επιτέθηκε με ένα γυαλί από σπασμένο καθρέπτη, ενώ τραυματίστηκε και ίδιος από τα γυαλιά. Στη συνέχεια ο νοσηλευόμενος απείλησε δύο νοσηλευτές προκειμένου να διαφύγει από το τμήμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Τελικά, εντοπίστηκε από τις Αρχές να περιφέρεται επί της Λ. Αθηνών, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά μεταξύ Αφαίας και Δαφνίου και συνελήφθη.Την αστυνομία ειδοποίησε γυναίκα που τον είδε να περιφέρεται στη μέση του δρόμου. Ο 47χρονος είχε μεταφερθεί στο Δαφνί τον Νοέμβριο από την ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου της Κέρκυρας, όπου τον Αύγουστο του 2023 σκότωσε μία 63χρονη με ένα στυλό και ένα ξύλινο πιρούνι. Η υπόθεση της δολοφονίας είχε εκδικαστεί τον Νοέμβριο όπου του επιβλήθηκε θεραπευτικό μέτρο, που προέβλεπε την εισαγωγή του σε δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο για πέντε χρόνια. Αντιθέτως, η 44χρονη που έχασε τη ζωή της στο Ψ.Ν.Α. είχε εισαχθεί για νοσηλεία μόλις μία ημέρα πριν το φονικό.

patrisnews

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos