Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Αποχωρεί από την Τ.Α μετά από 29 χρόνια

panvasam

Μετά από 29 χρόνια αποχωρεί από την Τ.Α. ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος!

Με ευχές και συγκίνηση ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας για το 2023 και η τελευταία για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Και αυτό οφείλεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος με το κλείσιμο της συνεδρίασης αποχαιρέτησε συναδέλφους και πολίτες ολοκληρώνοντας τον κύκλο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά από 29 ολόκληρα χρόνια! Αρχικά είχε εκλεγεί στο χωριό του και στη συνέχεια υπηρέτησε με συνέπεια τον Δήμο Αμαλιάδας και μετέπειτα τον Δήμο Ήλιδας από τις θέσεις του αντιδημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στην τελευταία συνεδρίαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «29 χρόνια πήρα πολλά καιέδωσα πολλά…» και ευχαρίστησε δημόσια συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την συνεργασία τους και πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος δεν ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και μπορεί να αποχώρησε από την ενεργή πολιτική, είναι όμως ένας άνθρωπος που δεν θα πάψει να παρακολουθεί στενά τα κοινά, να βοηθά όποτε του ζητηθεί και να λέει τη γνώμη του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds