
Αρχαία Ολυμπία: Εγκαίνια έργων αποκατάστασης από τη Λίνα Μενδώνη την Πέμπτη
Στην Αρχαία Ολυμπία θα βρεθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, προκειμένου να εγκαινιάσει σημαντικά έργα αποκατάστασης και συντήρησης στον αρχαιολογικό χώρο.
Η τελετή είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και αφορά την Παλαιοχριστιανική Βασιλική (Εργαστήριο Φειδία), το συγκρότημα των Νότιων Θερμών, καθώς και τις Θέρμες του Λεωνιδαίου.
Πρόκειται για παρεμβάσεις με ιδιαίτερη σημασία για την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ολυμπίας, ενισχύοντας παράλληλα την επισκεψιμότητα και την ιστορική ταυτότητα της περιοχής.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








