Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Αρχαία Ολυμπία – To πρόγραμμα της συνάντησης για την Ανασυγκρότηση της Ηλείας

Dianeosis 2 HLEIA 2030

Σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία ο Χρ. Τριαντόπουλος – To πρόγραμμα της συνάντησης για την Ανασυγκρότηση της Ηλείας

Σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, Γενικοί Γραμματείς και δήμαρχοι.

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών για υλοποίηση μέτρων εφαρμογής της μελέτης «Ηλεία 2030: Ανασυγκρότηση με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία», η διαΝΕΟσις σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, οργανώνουν συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας με τη συμμετοχή των Δημάρχων της Π.Ε. Ηλείας.

Στη συνάντηση αυτή έχουν ακόμα προσκληθεί Γενικοί Γραμματείς, μέλη της Υποεπιτροπής για την στοχευμένη υποστήριξη των περιοχών της Π.Ε. Ηλείας, η οποία έχει συσταθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής, καθώς και άλλοι αρμόδιοι Γενικοί Γραμματείς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Θα υπάρξει ενημέρωση από τους αρμόδιους για θέματα και έργα που αφορούν την περιοχή μας, αλλά και για τα επόμενα βήματα εφαρμογής της μελέτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Μέρος 1ο

14.00 – 14.30

Προσέλευση Δημάρχων

14.30 – 16.00

Παρουσίαση στους Δημάρχους μελέτη με θέμα: Οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί (ΑΟ) και οι Οργανισμοί Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMMO) ως εργαλεία ανάπτυξης

16.00 – 16.30

α)Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας Δημάρχων

β) Υπογραφή αιτήματος Δημάρχων προς το Υπουργείο Τουρισμού

περί χαρακτηρισμού της περιοχής ως Πρότυπος Τουριστικός

Προορισμός Ολοκληρωμένης Διαχείρισης

16:30 – 17:00 Coffee break

Μέρος 2ο

17:00 – 18:30 Κοινή Συνεδρίαση Κυβερνητικού Κλιμακίου, Περιφέρειας, Δημάρχων υπό την Προεδρία του Υφ. Χρ. Τριαντόπουλου

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds