Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Αυγερινοπούλου για ζημιές από θεομηνία : Άμεσα αντανακλαστικά για την ενεργοποίηση της κρατικής μηχανής

avgerino ilia

Άμεση ήταν η αντίδραση της Βουλευτού Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου απέναντι στο ζήτημα των καταστροφών από τη θεομηνία που έπληξε τον δήμο Πύργου αλλά και άλλες περιοχές στην Ηλεία, προκειμένου να συνδράμει στην διαδικασία κήρυξης των περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων. 

Το πρωί της Κυριακής, η Βουλευτής και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πύργου, κ. Στάθη Καννή και με τον αντιδήμαρχο και αναπληρωτή Δημάρχου, κ. Νώντα Κυριαζή, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές που σημειώθηκαν σε υποδομές, επιχειρήσεις, οικίες και καλλιέργειες.

Η κα. Αυγερινοπούλου εξέφρασε την πρόθεσή της, με την ολοκλήρωση της καταγραφής και μόλις σχηματιστεί εικόνα για το σύνολο των καταστροφών, να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους υπουργούς,συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση των αιτημάτων των πληγέντων, για την χρηματοδότηση και αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds