Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Χριστουγεννιάτικα δέντρα μοίρασε στους δήμους της Ηλείας ο δασάρχης Πύργου Παν. Λάττας

xmadenta23ilia

Πέντε χριστουγεννιάτικα δέντρα μοίρασε στους δήμους της Ηλείας ο δασάρχης Πύργου Παν. Λάττας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Δασαρχείο Πύργου προμηθεύτηκε ενόψει και των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μεγάλα έλατα προκειμένου να δοθούν σε δήμους της Ηλείας για να στολιστούν κατάλληλα για να μεταφέρουν το πνεύμα των εορτών στους πολίτες και τους επισκέπτες των εν λόγω περιοχών.

Ειδικότερα, τα δέντρα αυτά προμηθεύτηκε η υπηρεσία από το Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου στα Τρίκαλα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τις άγιες μέρες για χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Πρόκειται για πέντε μεγάλα δέντρα ελάτης που ήδη έχουν παραχωρηθεί στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στο Χειμαδιό του δήμου Πύργου, στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και αλλού.

Από πλευράς του, ο δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας παρέλαβε στην υπηρεσία τα εν λόγω δέντρα, ενώ παράλληλα έστειλε τις ευχές του για χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις οικογένειες.

patris,ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos