
Διακοπές ρεύματος στον πρώην Δήμο Ιαρδάνου λόγω κακοκαιρίας
Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές του πρώην Δήμου Ιαρδάνου στην Ηλεία, μετά από βλάβες σε μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας.
Η διακοπή επηρέασε σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ εκτός λειτουργίας τέθηκαν και φανάρια στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στα σημεία Λαστεΐκων και Βουνάργου.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών, ενώ συνιστάται προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









