Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

trofima dianomi

ΔΙΑΝΟΜH  ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. Ηλείας στο ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ» – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ» ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 5029803.»

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας θα πραγματοποιηθεί διανομή ντοματοπολτού , βρεφικών τροφών,  προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής ( Σαμπουάν, Χλωρίνης Αρωματικής και Κρεμοσάπουνου) και ελάχιστα  είδη παντοπωλείου ανάλογα με το τι δικαιούται ο καθένας, τα οποία έχουν προκύψει από τα υπόλοιπα της σύμβασης για την ολοκλήρωση του έργου ,  σε κατηγορία ωφελούμενων του ΤΕΒΑ (από τρία μέλη και πάνω) και συγκεκριμένα την Τρίτη   19/12/2023, με τον εταίρο Δήμο Ζαχάρως  και ώρες 09:00 έως 13:00 στην Αποθήκη του Δήμου Ζαχάρως απέναντι από το Γυμνάσιο – Λύκειο Ζαχάρως.

Θα πρέπει να προσέλθουν μόνο οι ωφελούμενοι που έχουν λάβει sms,   . Επίσης  θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους στο αυτοκίνητό τους με την μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους χωρίς να χρειαστεί να αποβιβαστούν από το όχημα τους καθολη την διάρκεια της διανομής (είσοδος – ταυτοποίηση – φόρτωση – έξοδος) Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους ή μέσω του gov.gr.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds