Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Διασωληνώθηκε η 42χρονη από το Χάβαρι καθώς παορυσίασε επιδείνωση της υγείας της

entatiki nosokomeio

Μηνιγγίτιδα: Διασωληνώθηκε η 42χρονη από το Χάβαρι

Σημαντική επιδείνωση της υγείας της.

Σημαντική ήταν χθες η επιδείνωση της κατάστασης της 42χρονης Ινδής, κατοίκου του Χαβαρίου, που διεκομίσθη την περασμένη Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, με το ιατρικό προσωπικό να προχωρά στη διασωλήνωσή της προκειμένου να παραμείνει στη ζωή.

Η πορεία της 42χρονης φαίνεται να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο, αφού παρά τις προσευχές των ανθρώπων της και των συνεργατών της, φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία βελτίωση της υγείας της. Για το ζήτημα αυτό μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άννα Μαστοράκου, η οποία αρχικά σημείωσε πως τα συμπτώματα της 42χρονης ήταν κοινά με αυτά της γαστρεντερίτιδας και πως η διάγνωση της μικροβιακής

μηνιγγίτιδας έγινε κατόπιν συνολικών ειδικών εξετάσεων που έγιναν στην Νοσηλευτική Μονάδα του Πύργου. Παράλληλα επεσήμανε πως διεκομίσθη σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ πρόσθεσε πως ενεργοποιήθηκε η διαδικασία ιχνηλάτησης και χημειοπροφύλαξης στο περιβάλλον της εργαζόμενης στο συσκευαστήριο, όπου έχουν δοθεί ήδη τα αντιβιοτικά σε όλους, καθώς και προληπτικά στο σχολείο των παιδιών της.

patris

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds