Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήλωση Μαρινίκης Θεοδώρου

Mariniki T 1

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας κάνει να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε τι δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Το μεγάλο ποσοστό της αποχής σε όλη την Ευρώπη δείχνει ότι η Ευρώπη και πόσο μάλλον η χώρα μας χρειάζεται αναδιοργάνωση και πολιτικές που θα δίνουν λύσεις, που δεν θα κάνουν τους πολίτες όμοιους αλλά ίσους σε δικαιώματα και δυνατότητες. Το έργο του πολιτικού αλλά και των υποψηφίων δεν είναι εύκολο γιατί βρίσκεται συνεχώς υπό εξέταση, αμφισβήτηση αλλά και ανάληψη ευθυνών.

Σαν νέος πολιτικός λοιπόν θέλω να σας δηλώσω ότι θα αναλάβω την ευθύνη αλλά και το χρέος μου απέναντι στην κοινωνία και στη δημοκρατία μας.

Η αποχή δεν συνάδει με τη δημοκρατία αλλά η αποχή μας πεισμώνει να συνεχίσουμε και να ακούσουμε τους πολίτες.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους και τους λέω ότι θα συνεχίσω να παλεύω για την πολιτική που θα είναι προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα, στα νέα δεδομένα και για την πολιτική που θα εμπνεύσει ξανά και θα κάνει όλους τους πολίτες να επιθυμούν να ψηφίσουν δίχως δεύτερη σκέψη!

Η Ηλεία, ο Πύργος μας αλλά και όλη η Ελλάδα θα είναι οδηγός και κίνητρο για κάθε μου βήμα από εδώ και πέρα! Όλοι εσείς θα είστε η δύναμή μου! Μαρινίκη Θεοδώρου

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds