Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Αρχής Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής την Τετάρτη 15 Μαΐου

LENTZAS SOTIROPOULOU DIMOTIKO SYMBOULIO ANDRAVIDA KILLINI

Ειδική συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 18:30 το απόγευμα με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 2ο δίμηνο 2024», που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λεχαινών.

instagram

Τη συνεδρίαση συγκαλεί η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βάσω Σωτηροπούλου, και στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε δημοτικός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση.

Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη.

Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας. Επιπλέον των ανωτέρω δέκα (10) θεμάτων, έως δύο (2) θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο (2) θέματα από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.

Οι προσκαλούμενοι με την παρούσα μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης (υπ’ όψιν Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email:[email protected]), το αργότερο ως τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, δηλαδή έως Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ, έως ένα (1) θέμα ο καθένας προς συζήτηση, το οποίο αφορά στο έργο της δημοτικής αρχής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds