Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμος Πύργου: Ποιο τεχνικό πρόγραμμα;

athanasoulaxristosdimospyrgou

Δήμος Πύργου: Ποιο τεχνικό πρόγραμμα;

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 19-1-2024 1ο θέμα για συζήτηση ήταν το «νέο» τεχνικό πρόγραμμα για το 2024!

Παίρνοντας το λόγο είπα:

« Ήρθα εδώ για να ψηφίσουμε ΟΧΙ σε αυτό το τεχνικό πρόγραμμα για 100 λόγους αλλά από την εισήγηση και την μέχρι τώρα συζήτηση έχω κι άλλον ένα: Αν θέλατε να είμαστε μια σοβαρή πόλη με σοβαρή Δημοτική Αρχή και σοβαρό Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα το ζούσαμε ποτέ αυτό που ζούμε τώρα εδώ!

Δηλαδή να λέτε ότι αυτό δεν είναι δικό σας τεχνικό πρόγραμμα αλλά της παράταξης του προηγούμενου δημάρχου!!!

Δηλαδή κ. Δήμαρχε είναι ένα πρόγραμμα που από την δική σας αποχή δεν ψηφιζόταν και τώρα που γίνατε δημοτική αρχή το φέρνετε για ψήφιση;… Το πρόγραμμα του άλλου που δεν πηγαίνατε στις συνεδριάσεις να το ψηφίσετε;;;;

Και λέτε ότι θα φέρετε άλλο , δικό σας, για ψήφιση… Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Αφού δεν είναι δικό σας, όπως λέτε, αυτό το τεχνικό πρόγραμμα που ζητάτε να ψηφίσουμε σήμερα αλλά του Αντωνακόπουλου, τότε βάλτε τον Αντωνακόπουλο εκεί στη θέση σας να του πω όσα έχω να πω γιατί ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αυτό το τεχνικό πρόγραμμα!

Δεν το ψηφίζουμε, γιατί πριν το φτιάξετε δεν καλέσατε τα ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, να τα ρωτήσετε και με αποφάσεις τους να σας πουν ποια είναι τα προβλήματά τους και τα αιτήματά τους και πως τα ιεραρχούν. Να τα εκτιμήσετε αν είναι εφικτά και αν έχετε τις δυνατότητες να τα υλοποιήσετε και τότε να καταρτίσετε και να φέρετε για ψήφιση «τεχνικό πρόγραμμα 2024». Αγνοήσατε τα τοπικά συμβούλια των χωριών μας!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds