Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δολοφονία Αναγνωστόπουλου – Ανατροπή με αθώωση του αδελφού του

ANAGNOSTOPOULOS 768x396

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών αθώωσε χθες για την ανθρωποκτονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Εφύρα της Πηνείας τον κατηγορούμενο και αδερφό του θύματος με ομόφωνη απόφασή του, συμφωνώντας με την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας Ιωάννη Παΐσιου.

Ο Εισαγγελέας αναφερόμενος στον αθωωθέντα και στις ενέργειες που του αποδίδονται στο κατηγορητήριο, έπειτα από την εύρεση της σορού του 68χρονου εντός της οικίας τους τόνισε πως το γεγονός ότι έπλυνε και καθάρισε τα αίματα του θύματος, δε σημαίνει ότι απέκρυψε ίχνη, καθώς σημασία είχε ότι η σορός ήταν μέσα στην οικία και τα τραύματά του ήταν ανέγγιχτα και εμφανή, το κρεβάτι και ο καναπές είχαν αίματα και δεν έγινε καμία απόκρυψη, καθώς την μπλούζα και το σεντόνι με τα αίματα τα έπλυνε και τα άπλωσε στα μανταλάκια και δεν τα έκρυψε.

Επίσης, ο κ. Παΐσιος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως δε βρέθηκε θανατηφόρο όπλο, τα τραύματα συνιστούν σε απλές σωματικές βλάβες και όχι σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην ψυχιατρική κατάσταση του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι με ομόφωνη απόφαση του Ανακριτή και Εισαγγελέα Αμαλιάδας στις 31 Ιουλίου 2023 ο 71χρονος αδελφός του θύματος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds