Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δράση αφύπνισης του Κέντρου Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας

434386695 801066502051548 5922334137473885597 n

Μια ευφάνταστη δράση αφύπνισης για τη συνέχιση της προσφοράς του Κέντρου Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας

Σε μια ξεχωριστή δράση πραγματοποιούν στην πόλη της Αμαλιάδας τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών «Ελεύθερο Όραμα Πρόληψης Αστείρευτης Ελπίδας», με σκοπό να δυναμώσουν προς πάσα κατεύθυνση τις φωνές, για απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας και της προσφοράς του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ηλείας «Παρεμβάσεις», η οποία τίθεται εν αμφιβόλω μαζί με 75 κέντρα πρόληψης της Ελληνικής επικράτειας, μέσω του νέου νομοσχεδίου για την «Ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης».

Η Ομάδα των Εθελοντών έχει δημιουργήσει ένα ειδικό περίπτερο, όπου παρουσιάζει με ευφάνταστο τρόπο τη διαχρονική δράση στον τομέα της πρόληψης των «Παρεμβάσεων», το οποίο θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή εντός του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας και το Σάββατο θα μεταφερθεί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου κατά τη διοργάνωση του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Με τον τρόπο αυτό θέλουν να δείξουν ότι ο άνεμος δίνει ζωή, στον οποίο περιλαμβάνονται οι φορείς που στηρίζουν το έργο των «Παρεμβάσεων» αλλά και οι ομάδες (παιδιά, έφηβοι, γονείς, εκπαιδευτικοί κ.λπ.) που επικοινωνούν και επωφελούνται των δράσεων του Κέντρου Πρόληψης, ενώ παράλληλα τα μέλη της ομάδας διανέμουν και ενημερωτικό υλικό, στο οποίο συστήνονται και αναφέρονται διεξοδικά στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και απειλεί με «λουκέτο» τα Κέντρα Πρόληψης σε ολόκληρη τη χώρα.

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ηλείας «Παρεμβάσεις» λειτουργεί από το 1998, με τη μορφή Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας και με τη συμμετοχή 16 φορέων, σε συνεργασία και με την εποπτεία του ΟΚΑΝΑ και του Υπουργείου Υγείας.

Οι δράσεις της Αμαλιάδας υλοποιούνται από την Ομάδα Εθελοντών σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds