Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Δράση καθαρισμού στο Αεροδρόμιο Επιταλίου την Κυριακή 14/04 

image 13 60

Δράση καθαρισμού στο Αεροδρόμιο Επιταλίου την Κυριακή 14/04 στα πλαίσια των πανελλαδικών δράσεων του Let’s do it Greece

«Αγαπητά Μέλη ,Φίλες και Φίλοι της Αερολέσχης Πύργου, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αερολέσχη Πύργου, είναι  μέλος της Οργάνωσης Let’ s do it Greeceπου αποτελεί το Ελληνικό σκέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης ,Lets Do it World.

instagram

Φέτος η Πανελλήνια  δράση, Let’ s do it Greece, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2024.

H Αερολέσχη μας θα συμμετάσχει στην δράση αυτή με τον, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση κατά την τουριστική περίοδο από την Αερολέσχη μας και γενικότερα από την Γενική Αεροπορία, να αξιοποιηθεί τουριστικά προς όφελος της Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ηλείας, και των γύρω Δήμων.

Γι` αυτό την Κυριακή 14 Απριλίου 2024  καλούμε στην δράση αυτή τα μέλη, τις  φίλες και φίλους, τους εθελοντές και όσους ενδιαφέρονται να καθαρίσουμε το Αεροδρόμιο μας, το διαμάντι της περιοχής μας.

         Συγκεκριμένα θα :

  • κλαδέψουμε τα δένδρα
  • καθαρίσουμε την πίστα και τον διάδρομο
  • κόψουμε τα βάτα

Ζητάμε και την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς και όλων των φορέων της περιοχής μας με μέσα που θα χρειαστούμε.

Από το Δ . Σ. της Αερολέσχης ΠΥΡΓΟΥ»

image 13 60

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds