Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 9χρονο Κωνσταντίνο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», 

nososkomeio nosilia

Τι λέει η μητέρα του 9χρονου από τη Ν. Φιγαλεία που νοσηλεύεται στο Παίδων με Εγκεφαλίτιδα- Αισιοδοξία μετά την σταδιακή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 9χρονο Κωνσταντίνο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ, όπως τόνισε η μητέρα του, το παιδί δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα, κάτι που έδειξαν οι εξονυχιστικές εξετάσεις, που του έγιναν στο ειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο 9χρονος από τη Νέα Φιγαλεία, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στην υγεία του και οι ιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει και θα βγει σύντομα νικητής στην περιπέτεια που περνά.

Το παιδί συνεχίζει να βρίσκεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση, αλλά, όπως τόνισε η μητέρα του, τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να το ξυπνήσουν και να το μεταφέρουν σε κλίνη, όπου θα παρακολουθείται για κάποια 24ωρα, πριν τελικά ανάψουν το «πράσινο» φως για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Χαρακτηριστικά η μητέρα του, που είναι συνεχώς δίπλα στον μαθητή, τόνισε:

«Το παιδί μου δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα. Είναι από υψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το παιδί μου είναι πολύ καλά. Σήμερα (σ.σ. χθες) θα το ξυπνήσουν και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μπει σε δωμάτιο. Είναι κάτι που θεραπεύεται, έτσι όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, μου λένε. Η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds