Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ευχαριστήριο μήνυμα 

lukokanelou alexandra Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου

Μετά το ατύχημα που είχα στις 27 Δεκεμβρίου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του Κ.Υ Βάρδας και ειδικότερα την γιατρό κ.Δήμητρα Σερέτη και τη νοσηλεύτρια κ.Αγγελικη Γαλανοπούλου   για τις πρώτες βοήθειες που μου προσέφεραν με την επιστημονική τους επάρκεια, καθώς και για την τόση προσοχή και υπομονή τους στο προσωπό μου.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου όπου μεταφέρθηκα στη συνέχεια. Πραγματικά η φροντίδα, το ενδιαφέρον και η όλη προσπάθειά τους είναι αξιέπαινη και με έκαναν να νιώσω σιγουριά και ανακούφιση.

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά και τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Σπύρο Πολίτη για το άμεσο και ειλικρινές του ενδιαφέρον.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον εργατολόγο κ.Νίκο Καλάκο, ο οποίος διερχόταν του σημείου  του ατυχήματος και προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει και τον οικογενειακό μας φίλο Νικο Καπώνη που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και με μετέφερε με ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία στο Κέντρο Υγείας.

Με εκτίμηση

Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου

Πρόεδρος Κοινότητας Μέλισσας, δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds