
«Έφυγε» από τη ζωή ο Ηλίας Αντωνόπουλος – Τα συλλυπητήρια του Πελετίδη
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης σε κοινή ανακοίνωση με την Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Ηλία Αντωνόπουλου, πατέρα δύο αυτοδιοικητικών της περιοχής.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μιντιλογλίου, Παναγιώτη Αντωνόπουλο, στην αδελφή του Βασιλική Αντωνοπούλου, τοπική σύμβουλο και σε όλη τους την οικογένεια, για την απώλεια του πατέρα τους, Ηλία Αντωνόπουλου.»
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









