Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Εγκαίνια της ανακαινισμένης οικίας του Γεωργίου Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας

KALENTZI OIKIA GEORGIOU PAPANDREOU 780x449οικίας του Γεωργίου Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του διακρατικού ευρωπαϊκού έργου TheRout_Net, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης οικίας του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου, την Τετάρτη  20 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:30, στο Καλέντζι Αχαΐας.

Το TheRout_Net είναι ένα στρατηγικό έργο που υπάγεται στο διακρατικό πρόγραμμα INTERREG V/A (GR – IT). Στοχεύει στην προώθηση του θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα και την Ιταλία, μέσω της αξιοποίησης πολιτιστικών διαδρομών που χαρακτηρίζονται από αργή ανάπτυξη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του έργου TheRout_Net, προχώρησε στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπλαση των υφιστάμενων διατηρητέων μουσείων στο Καλέντζι του Δήμου Ερυμάνθου, τα οποία λειτουργούν  ως σύγχρονοι και ασφαλείς επισκέψιμοι χώροι. Μέσω της ανάπτυξης και της προώθησης του θεματικού τουρισμού, αξιοποιούνται οι φυσικοί και πολιτιστικοί πόροι και παράλληλα εμπλουτίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού.

9cccb4ca9670e533d

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds