Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΤΕΕ Ν. Ηλείας

gshr

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, χθες το μεσημέρι, το ΤΕΕ Ν. Ηλείας, στο Tom’s, στην κεντρική πλατεία Πύργου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος μηχανικών του Νομού, καθώς και ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πύργου Βασίλης Παναγόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Φουντάς, κ.α.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ν. Ηλείας Χρήστος Γεωργακόπουλος, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η χρονιά που βιώνουμε φαντάζει δύσβατη και ταυτόχρονα προκλητική. Δύσβατη γιατί οι οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε ως πολίτες επαρχιακών πόλεων τη διαμορφώνουν ως τέτοια και γιατί εξερχόμενοι από την πανδημία και με ανανεωμένη τοπική αυτοδιοίκηση, με σημαντικές διαδικασίες να τρέχουν τα επόμενα χρόνια –χωροταξικά σχέδια, προσεισμικός έλεγχος και τα επερχόμενα χρηματοδοτικά προγράμματα- μας “υποχρεώνει” να ενεργοποιηθούμε περισσότερο να αφουγκραστούμε την κρισιμότητα της στιγμής και να δράσουμε, να αρπάξουμε ευκαιρίες και να ανεβάσουμε ταχύτητα».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των μηχανικών, έκανε αναφορά στην υποστελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων και τέλος, έκανε απολογισμό των δράσεων του ΤΕΕ.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds