Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου «Prolepsis» επισκέφθηκαν το Δήμο Ήλιδας

2 SYSKEPSI

«Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου «Prolepsis» επισκέφθηκαν το Δήμο Ήλιδας, προκειμένου να συνεργαστούν με τις κοινωνικές και προνοιακές υπηρεσίες του»

Τις προνοιακές και κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Ινστιτούτου «Prolepsis», προκειμένου να μελετήσουν οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος, από το Ινστιτούτο «Prolepsis» η κοινωνική λειτουργός κα Μαρία Κεραμίδα και η ψυχολόγος κα Θεοδώρα Γεωργακοπούλου, η διευθύντρια Διοίκησης και Πρόνοιας του Δήμου Ήλιδας κα Αθανασία Ανδριοπούλου, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, υπάλληλοι του ΚΕΠ Υγείας, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Μαρία Μπαχού ναζί με εκπρόσωπους του Δικτύου Μαιών Αμαλιάδας, του τμήματος  Επισκεπτριών Υγείας  και του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου, καθώς και εκπρόσωποι της συνοικίας Παπακαυκά. 

Όλες και όλοι, όσες και όσοι συμμετείχαν δραστηριοποιούνται στο πεδίο της υποστήριξης ευάλωτων ομάδων.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν η συνεργασία πάνω σε θέματα σχεδιασμού και οργάνωσης προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, αλλά και η πραγματοποίηση εμβολιασμών σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως οι Ρομά.

Πριν τη σύσκεψη, πραγματοποίησαν επίσκεψη – αυτοψία στην συνοικία Παπακαυκά, όπου συζήτησαν με κατοίκους και ενημερώθηκαν αναλυτικά για  τα προγράμματα που υλοποιούνται.

Το Ινστιτούτο «Prolepsis» είναι ένας επιστημονικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής έρευνας, της προαγωγής υγείας, της περιβαλλοντικής και εργασιακής ιατρικής από το 1990.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds