Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ  14 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ektamieysidosis ecofin money greece

Τι ισχύει με τις πληροφορίες για αγρότη που φέρεται να έλαβε 14 εκατ. ευρώ ως ενίσχυση

Ένας αγρότης φέρεται να εισέπραξε τον περασμένο χρόνο 14 εκατομμύρια ευρώ ως ενίσχυση σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας αγροτικού περιεχομένου.

Το εξωπραγματικό – όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα κοινοτικά δεδομένα – φέρεται να το εισέπραξε ένας δικαιούχος κοινοτικών ενισχύσεων στην Ήλιδα στην Ηλεία. Όμως, για να εισπράξει κανείς αυτό το ποσό θα έπρεπε να καλλιεργούσε έκταση άνω των 200.000 στρεμμάτων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αυτό το θέμα δεν είναι υπαρκτό και δεν υπάρχει πιστωμένο τέτοιο ποσό σε κανένα φυσικό πρόσωπο. Το ΑΦΜ δίπλα στο όνομα του αγρότη, δεν ήταν το δικό του αλλά του Οργανισμού και αφορούσε, για τη δράση βιολογικής μελισσοκομίας αντιλογιστικές κινήσεις μεταξύ εθνικής και κοινοτικής συμμετοχής που πραγματοποιήθηκε το περασμένο οικονομικό έτος.

Προφανώς επρόκειτο για μηχανογραφικό λάθος και σε καμία περίπτωση για πληρωμή. Τελευταία φορά που που ο αγρότης είχε κάνει δήλωση ΟΣΔΕ ήταν το 2006 και είχε εισπράξει τότε το ποσό 67,56 ευρώ.

πηγή: ertnews.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds