Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενεργοποιούνται οι βυθιζόμενες μπάρες στο κέντρο του Πύργου

MPARA PYRGOS BITHIZ

Από νωρίς το πρωί οι εργασίες από συνεργείο του δήμου Πύργου

Εντός κέντρου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου εκτός από την μπάρα που τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες – βλέπε εδώ – ενεργοποιούνται και οι βυθιζόμενες μπάρε που έχουν τοποθετηθεί πριν πολλά έτη!

«εΕξορίζονται» το επόμενο διάστημα όλα τα οχήματα

 Η βυθιζόμενη μπάρα είναι κατάλληλη για ελεγχόμενη διέλευση οχημάτων σε χώρους όπως πεζόδρομοι κ.α

Η βυθιζόμενη μπάρα είναι ενας μεταλλικός κύλινδρος (η διάμετρος του οποίου διαφέρη ανάλογα το μοντέλο) μέσα σε περίβλημα που θάβεται στο έδαφος η οποία ανεβοκατεβαίνει.

Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες σε χειροκίνητες με κλειδαριά που την ανεβοκατεβάζουμε με το χέρι, και σε ηλεκτρουδραυλική που ειναι τηλεχειριζόμενη.

Θυμίζουμε πως το πλαίσιο αυτό από την Δευτέρα 8 Απριλίου η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την Τροχαία θα βεβαιώνει παραβάσεις στους οδηγούς που είτε παρκάρουν είτε κινούνται με τα οχήματά τους στους χώρους αυτούς, ενώ η τροφοδοσία των καταστημάτων θα γίνεται με οχήματα μεικτού φορτίου έως 7,5 τόνους, από τις 07:00-10:00 & 15:00-17:00.

Κύριος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους του Πύργου αλλά και στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τους πεζοδρόμους και τις πλατείες, χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος από την διέλευση είτε δίκυκλων οχημάτων είτε αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δημοτική Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών με έντυπες ανακοινώσεις που διανέμει σε οδηγούς και καταστήματα, ενώ έχει τοποθετηθεί και η απαιτούμενη σήμανση

MPARA PYRGOS BITHIZ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds