Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ενημερωτική Παρουσίαση για την μελέτη του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στις 9 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

eidiko poleodomiko esxedio

Η εταιρεία ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. (leader), σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΕΩΔΙΚΤΥΟ ΕΕ, έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης του ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΕΠΣ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το οποίο λειτουργεί ως εργοδότης (αρμόδια Αναθέτουσα Αρχή βάσει της υπ’ Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/69553/2588, ΦΕΚ 3527/Β/02.08.2021, Υπουργικής Απόφασης) για λογαριασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η θεσμοθέτηση του ΕΠΣ Ηλείας θα καθορίσει χωρικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις που θα είναι δεσμευτικές για το υποκείμενο επίπεδο σχεδιασμού (Ρυμοτομικά Σχέδια Εφαρμογής), καθώς και για τα εκπονούμενα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ένωση οικονομικών φορέων -σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ και τους εμπλεκόμενους Δήμους- οργανώνουν την Εισαγωγική Ενημερωτική Παρουσίαση – Εκδήλωση του ΕΠΣ Π.Ε. Ηλείας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, και στελέχη της ένωσης των οικονομικών φορέων εκπόνησης της μελέτης, προκαταρκτική παρουσίαση θεματικών ενοτήτων και προκαταρκτική αξιολόγηση – διάγνωση υφιστάμενης κατάστασης περιοχής μελέτης και ενημέρωση για την εξέλιξη της μελέτης.

Η παρουσία σας είναι επιθυμητή, προκειμένου να λάβετε άμεση ενημέρωση για την εκπόνηση της σημαντικής μελέτης αυτής και να συμβάλλετε με τις απόψεις σας στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos